UČITAVA SE

https://www.nek.rs

ŠTA JE NEK PROGRAM I NEK SAJT?

Namena

Ovo je aplikacija koja je namenjena za potrebe agencija za nekretnine radi lakšeg i bržeg rada sa klijentima i objektima kojima agencija raspolaže. Program je namenjen da radi na internetu kako bi se podaci automatski prikazivali i na web prezentaciji agencije, ali može i da radi u lokalnoj mreži ukoliko je to potrebno.

Bezbednost

Svaki korisnik aplikacije ima svoje korisničko ime i lozinku na osnovu kojih mu se dozvoljava pristup i rad u programu. Korisnici su podeljeni u dve grupe: AGENTI i MODERATORI. Moderatori imaju veća prava od agenata i dozvoljen im je unos objekata u bazu.

Pomoć

Ukoliko u toku rada korisniku zatreba pomoć u vezi neke funkcije programa, na raspolaganju je u meniju programa stavka pod nazivom POMOĆ u kojoj korisnik može pronaći ono što ga interesuje vezano za program.

ZAHTEV ZA PREZENTACIJU

Nek sajt je namenjen korisnicima programa NEK da na što jednostavniji i najbolji način dođu do potencijalnih kupaca nekretnina a sa druge strane da omogući kupcima lakše, brže i sigurnije pronalaženje željene nekretnine.

Šta dobijaju NEK Registrovani Korisnici?

Nek registrovani korisnici, dobijaju mogćnost slanja besplatnog zahteva agenciji za potražnju stana ili prodaje. Korisnik može da na brz i jednostavan način pošalje izabranim agencijama svoju ponudu ili potražnju.Nakon čega odabrane agencije dobijaju poruku sa ponudom korisnika i stupaju u kontakt sa njim u koliko su pronašli ili ih interesuje ono sto korisnik nudi, traži.

Šta dobijaju NEK Agencije?

Nek Agencije su, agencije koje koriste nek program, integracijom nek programa u nek sajt,unapred definisani agenti ce moci da dobiju svoj nek profil i upravljaju svojim nekretninama preko sajta. U programu se vodi evidencija o prodaji stanova, dvorišnih stanova, kuća, lokala/poslovnih prostora, garaža, placeva, izdavanju stanova, lokala i kuća, kupcima stanova, dvorišnih stanova i kuća. Takođe, vodi se i evidencija o arhiviranim objektima kao i o prodatim objektima. Svaki dan ce moci da vide statistiku svakoga oglasa,kao i kljucne trazene reci. Nek Agencije dobijaju mogucnost pisanja blog postova, gde mogu da podele svoje savete i sugestije.

Pretraga nekretnina na NEK sajtu?

Svako od korisnika moze na brz i jednostavan nacin da pretrazi zeljenu nekretninu po gradu, ulici... Svoju pretragu moze da sacuva,kao i da za svaki oglas postavi pitanje agenciji. Korisnici mogu da ocenjuju oglase,ocene ce biti vidljive samo agencijama. Za svaki oglas , korisnici ce moci da vide nek-ii, nek-in su tacke vezane za blizinu objekta, kao sto su marketi, skole i ostalo.