UČITAVA SE

https://www.nek.rs
nek nekretnine

USLOVI KORIŠĆENJA

Molimo vas da pažljivo pročitate i pridržavate se sledećih pravila i uslova korišćenja ukoliko želite da vaši oglasi budu vidljivi na našem sajtu. Pre nego što krene sa postavljanjem oglasa na našem sajtu svaki korisnik je dužan da se registruje. Registracija služi radi sigurnosti i zaštite od zlonamernih korisnika. Registracija i postavljanje oglasa na nek.rs u daljem tekstu NEK je besplatno.

ZABRANJENO JE :

1.Postavljanje lažnih slika, podataka i dezinformacija o objektima.

2.Postavljanje tuđih podataka, kontakt telefona, e-mejl adresa itd.

3.Postavljanje sadržaja koji su Zakonom zabranjeni.

4.Kopiranje, postavljanje sadržaja koji je zaštićen zakonom i autorskim pravima bez dozvole autora ili vlasnika.

5.Postavljanje sadržaja kojim se vređa rasna, verska, polna i bilo koja druga vrsta pripadnosti.

6.Postavljanje oglasa koji u sebi sadrze linkove do drugih sajtova, koji se bave oglasavanjem nekretnina, osim ako to nije posebno ugovoreno.

7.Neovlasceno kopiranje i preuzimanje sadrzaja sajta, bez nase saglasnosti.

OSNOVNA PRAVILA :

1.Korisnik koji postavi fotografije je saglasan da se one mogu koristiti u ostala izdanja NEK –a (marketing, promocije).

2. NEK ne posreduje u kupoprodaji, dogovoru izmedju korisnika,te samim tim nije odgovoran za tačnost oglasa i kontakt informacija.

3. NEK nije odgovoran za tacnost, istinitost i verodostojnost sadrzaja oglasa i kontakt podataka.Za sve podatke o objektu je isklučivo odgovoran korisnik ili agencija koja je postavila oglas.

4.Fotografije i oglasa koji nisu u skladu sa sajtom i pravilima biće uklonjeni sa sajta bez obaveštenja korisnika.Ukoliko korisnik nastavi sa oglašavanjem objekata koji krše naš pravilnik biće uklonjen sa sajta.

5. Podaci o korisniku će biti prosleđeni trećem licu (pravnom /fizičkom) ukoliko korisnik isto odobri.

6.NEK ima pravo da promeni funkcionalnost i izgled sajta, bez predhodne najave.

7.Smatra se da su svi korisnici, agencije upoznate sa ovim Pravilima i da su saglasne sa njima i samim korišćenjem sajta NEK.

NEK zadržava pravo da promeni ili izmeni gore navedena korišćenja sajta, bez predhodne najave.